Продовольча безпека України на порядку денному!

  • 424

Цьогоріч найскладніша посівна кампанія за часів незалежності. Є проблеми забезпечення матеріально-технічних ресурсів через війну. Але компанії об'єднуються разом із місцевою владою та намагаються допомогти людям.

Сьогодні міський голова  зустрівся з генеральним директором компанії «Контінентал Фармерз Груп» Георгом фон Нолкеном. Спілкувались, зокрема, про те, яку підтримку потребує наш регіон, переселенці, як захистити врожай від мародерів, війни та забезпечити фермерів усім необхідним, щоб Україна була з врожаєм.

"Цьогорічна посівна стане найвідповідальнішою за всю історію не тільки нашої Компанії, але й нашої Країни. Ми дотримуємося обраних виробничих технологій, працюємо з урахуванням усіх заходів безпеки. На весняний сезон забезпечені необхідними ресурсами. Ми зробимо все для того, щоб Україна була з хлібом", - запевнив Георг фон Нолкен.

Тим часом очільник Галицької територіальної громади заявив, що крім війни існує й інша проблема в регіонах.

"Нам необхідно спільно з ДСНС виробити стратегію захисту врожаю. Через масштабні спалювання сухостою є небезпека загорання. Люди, на жаль, нехтують застереженнями - не спалювати траву. Пропоную найближчим часом разом із надзвичайниками організувати зустріч і діяти", - наголосив Олег Кантор.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису