До уваги переселенців, які шукають житло. Стартував соціальний проєкт «Прихисток»

  • 260

В Україні запущено соціальний проєкт «Прихисток» з допомоги громадянам, які опинилися на лінії зіткнення та окупації загарбників, в скрутному становищі та вимушені покидати місця свого постійного проживання.

У нашій державі нараховується понад 10 мільйонів громадян, які стали вимушеними переселенцями, та потребують нашої допомоги.

Сьогодні всі ми маємо бути максимально зібраними, об’єднаними та підтримувати один одного.

В Україні під патронатом Президента України Володимира Зеленського стартує соціальний проєкт «ПрихистОК» з метою надання допомоги вимушеним переселенцям.

Уряд затвердив Порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, розроблений Мінрегіоном та Офісом підтримки реформ Мінрегіону.

Відтепер власники житла, які безкоштовно прихистили внутрішньо переміщених осіб отримають гарантовану державну підтримку в розмірі близько 450 грн на місяць за кожну прийняту особу.

Якщо у вас є приміщення, в якому ви готові прихистити співвітчизників, то можете допомогти, обравши опцію «Запропонувати житло» на сторінці проєкту за посиланням: https://prykhystok.gov.ua/create

Якщо шукаєте прихисток – оберіть опцію «Знайти житло»: https://prykhystok.gov.ua/find

Також на сайті проєкту ви можете отримати корисну інформацію та інструкції під час війни за посиланням: https://prykhystok.gov.ua/

 

 

Фото без опису