Армія - обороняє на фронті, а порядок на своїй території - справа кожного

  • 290

Готовність кожного українця чинити опір є важливим фактором стримування російської агресії. Озброєна, навчена і готова протидіяти нація відіб’є саме бажання у ворога наступати далі. Бо захопити територію, населення якої чинитиме спротив, дуже важко, а втримати – неможливо. Саме цим керувалися  в Галицькій громаді,  коли 05 березня 2022 року рішенням виконкому №25 було створено добровольче формування Галицької ТГ.

Фото без опису

      У контексті чергового загострення ситуації на кордонах маємо розуміти: ворог не просто не відступить, це не перше і не останнє «брязкання зброєю». Ймовірність ескалації – зберігатиметься. У таких умовах тільки змін у армії ? недостатньо. Потрібна зміна свідомості українців. Слід зрозуміти, що захист територіальної цілісності України ? це спільний обов’язок кожного громадянина. Ми маємо бути готові захищати країну 24/7.

       Пройшов місяць з часу створення добровольчого формування і сьогодні вже не виникає питання чи потрібно було? Адже члени добровольчого формування допомагають правоохоронним органам підтримувати спокій і порядок у кожному населеному пункті  громади.

Також, встановлено 1 сирену на території ДПРЧ-3 та два гучномовці на території Галицької дільниці Калуського відділення ПАТ «Івано-Франківськгаз», залучено 11 гучномовців з/д станції. Це дало змогу довести інформацію про сигнал повітряної тривоги до мешканців громади. Крім того, значно знизився рівень злочинності, контролюється пересування людей під час комендантської години, допомагають у виявленні внутрішньо переселених осіб, що не зареєстровані в Галицькій міській раді.

ТРИМАЙМОСЯ! СЛАВА УКРАЇНІ! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!