Повідомлення про оприлюднення проектів містобудівної документації

  • 419

Детальний план території «Нове будівництво молитовного павільйону-каплиці та благоустрій території відпустового місця Галицької Чудотворної ікони Матері Божої в с. Крилос Галицької ТГ, Івано-Франківської області» на земельній ділянці комунальної форми власності (кадастровий номер 2621284801:01:001:1123), площею 0,7901 га на землях для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (на підставі договору про суспільну діяльність від 05.06.2021). 

 

Фото без опису

 

Розробник проекту: Державне підприємство Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «ДІПРОМІСТО» імені Ю.М.Білоконя.

Замовник  проекту: Галицька міська рада Івано-Франківської області.

На виконання рішення двадцятої сесії Галицької міської ради восьмого скликання від 17 грудня 2021 року № 1661 «Про внесення зміни до Генерального плану с.Крилос суміщеного з Детальним планом території «Нове будівництво молитовного павільйону-каплиці та благоустрій території відпустового місця Галицької Чудотворної ікони Матері Божої в с. Крилос Галицької ТГ, Івано-Франківської області ».

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій: т.в.о. начальника містобудування, архітектури та управління майном Галицької міської ради Гой Лідія Василівна.

 

Мета:

- уточнення планувальної структури та функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації частини території населеного пункту. Детальний план території виначає: червоні лінії та лінії забудови, планувальні обмеження використання території згідно  з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами, проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення, організація транспортного і пішохідного руху, охорони та поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки, комплексного благоустрою та озеленення. 

Пропозиції щодо врахування  в містобудівній документації інтересів  фізичних та  юридичних осіб подавати у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника  до Галицької міської ради за адресою: м.Галич, площа Волі,1, (відділ містобудування, архітектури та управління майном, каб. № 20); тел.0969453144;

Офіційний вебсайт: https://galycka-gromada.gov.ua

Терміни подання пропозицій: протягом місяця з дня опублікування повідомлення про початок розроблення містобудівної документації – Детальний план території «Нове будівництво молитовного павільйону-каплиці та благоустрій території відпустового місця Галицької Чудотворної ікони Матері Божої в с. Крилос Галицької ТГ, Івано-Франківської області» на земельній ділянці комунальної форми власності (кадастровий номер 2621284801:01:001:1123), площею 0,7901 га на землях для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (на підставі договору про суспільну діяльність від 05.06.2021). 

З містобудівною документацією  можна ознайомитись з 24.02.2022 до 25.03.2022 на офіційному вебсайті Галицької міської ради або у відділі містобудування, архітектури та управління майном Галицької міської ради за адресою: м. Галич, площа Волі, 1.

Відповідно до частини шостої статті 21 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції приймаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції, що надійшли після встановленого строку, залишаються без розгляду.

В громадських слуханнях можуть прийняти участь: повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, юридичні особи, власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється містобудівна  документація, та на суміжній з нею; представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію, депутати відповідних місцевих рад.

Терміни подання пропозицій: з 24.02.2022 до 25.03.2022. Строк завершення розгляду пропозицій: 25.03.2022.

Заплановані інформаційні заходи у вигляді громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при обговоренні проекту містобудівної документації, проводитимуться  28.03.2022  о 17.30 год. в залі засідань Галицької міської ради на першому поверсі за  адресою: площа Волі,1 м.Галич, Івано-Франківської області.

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій та зауважень, які розглядаються під час проведення громадських слухань, а саме: до 25.03.2022 включно.

 

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ «Нове будівництво молитовного павільйону-каплиці та благоустрій території відпустового місця Галицької Чудотворної ікони Матері Божої в с. Крилос Галицької ТГ

 

СХЕМА ІНЖЕНЕРНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТЕРИТОРІЇ

 

ПЛАН ФУНКЦІОНУВАЛЬНОГО ЗОНУВАННЯ 

 

ПЛАН ІСНУЮЧОГО ВИКОРИСТАННЯ

 

ПЛАН ОБМЕЖЕНЬ

 

ПРОЕКТНИЙ ПЛАН

 

СХЕМА ІНЖЕНЕРНОЇ ПІДГОТОВКИ ТА ВЕРТИКАЛЬНЕ ПЛАНУВАННЯ

 

СХЕМА ТРАНСПОРТНОЇ МОБІЛЬНОСТІ ТА ІНФРАСТРУКТУРИ

 

СХЕМА РОЗТАШУВАННЯ

 

СЕО_1

 

СЕО_2

 

СЕО_3