Відбувся звіт старости Сапогівського старостинського округу

  • 790

Вчора, 20 лютого 2022 року, перед громадою села Сапогів звітував староста Йосиф Мельничук. Захід відбувся за участі керівників Галицької міської ради на чолі з міським головою Олегом Кантором та депутатів, закріпленими за даним округом.

У своїй доповіді про роботу в 2021 році староста зупинився на питаннях надання адміністративних послуг мешканцям старостинського округу та проведенні робіт з благоустрою. Зокрема, силами активних жителів села постійно здійснювалось прибирання території та викошування трави біля пам’ятника в центрі населеного пункту та на кладовищі, ліквідовано несанкціоноване сміттєзвалище, встановлено сміттєві баки, відремонтовано дитячий майданчик, впорядковано газони і квітники, висаджено дерева.

Серед планів – встановлення за кошти міського бюджету спортивного майданчика зі штучним покриттям, ремонт адмінбудинку та Сапогівської початкової школи, облаштування вуличного освітлення по вулицях Церковна. Центральна, Колгоспна. Йосиф Мельничук подякував всім, хто своєю діяльністю долучився до змін у селі.

Під час обговорення звіту мешканці мали можливість поспілкуватися з керівництвом міської ради, отримати відповіді та роз’яснення на запитання, що стосуються життєдіяльності старостинського округу.

Звіт старости Сапогівського старостинського округу

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису