Відбувся звіт старости с. Бринь

  • 509

Про свій перший рік роботи на посаді старости Бринського старостинського округу прозвітувала сьогодні перед жителями села Марія Богусевич.

Фото без опису

На заході, який відбувся у місцевому клубі, були присутні керівники Галицької міської ради на чолі з міським головою Олегом Кантором, депутати міської ради, представники духовенства та громадськості.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні.

Далі староста розповіла про досягнення 2021 року, а також плани та перспективи на 2022 рік, серед яких - ремонт закладів бюджетної сфери, об’єктів інфраструктури, придбання водонапірної насосної станції для забезпечення безперебійної подачі води.

Крім цього, усі присутні мали змогу отримати відповіді на свої запитання щодо розвитку села.

Жвава дискусія відбулася із представниками компанії «Контінентал», яка орендує тут земельні паї. Місцеві жителі звернулися з вимогою терміново вжити заходів для ремонту дороги, пошкодженою технікою даного орендаря.

Підсумовуючи звіт, голова територіальної громади Олег Кантор подякував старості та усім мешканцям села за плідну співпрацю та закликав активніше долучатися до вирішення питань, які стосуються розвитку старостинського округу.

 Звіт старости Бринського старостинського округу

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису