В Галичі вшанували учасників бойових дій на території інших держав

  • 299

15 лютого 2022 року в Галичі відбулися пам'ятні заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Панахиду за загиблими відслужив декан Галицького деканату УГКЦ о.Ігор Броновський, а потім ветерани бойових дій разом із керівниками Галицької, Бурштинської, Більшівцівської, Дубовецької територіальних громад поклали квіти до пам’ятника нашим полеглим землякам.

Зі словами подяки до воїнів, яким довелося пройти вогняне горнило в різних країнах світу, звернувся міський голова Олег Кантор. У своєму виступі він наголосив на важливій ролі ветеранів бойових дій у захисті незалежності та територіальної цілісності України на Сході держави. «Ваш бойовий досвід є неоціненним у час відбиття російської агресії. Ви є прикладом для наслідування для майбутніх поколінь українських захисників і Ви, як ніхто, знаєте ціну миру. Вірю, що у цей складний для України час, разом ми здатні захистити нашу державу, нашу свободу, незалежність та гідність»,- заявив Олег Кантор.

У свою чергу, голова Галицької районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Михайло Вітовський подякував місцевій владі за увагу до його побратимів та запевнив, що на колишніх воїнів-афганців завжди можна розраховувати.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису