Відбувся звіт старости Вікторівського старостинського округу

  • 363

13 лютого староста Вікторівського старостинського округу Надія Блинчук звітувала про проведену роботу за рік. Зібрання громади відбулось у сільському Будинку культури за участі керівників міської ради на чолі з головою Олегом Кантором, а також начальників окремих відділів.

Надія Блинчук проаналізувала основні показники своєї роботи у 2021 році, акцентуючи увагу, скільки було надано адміністративних послуг і консультацій, вчинено нотаріальних дій та проведено особистих прийомів громадян. Своїми досягненнями у звітному періоді староста назвала забезпечення благоустрою у населеному пункті, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, впорядкування територій кладовищ, укладення договорів з підприємцями та населенням на вивіз ТПВ, відновлення місцевої футбольної команди та облаштування футбольного поля, проведення культурно-мистецьких та спортивних заходів та ін.

У свою чергу, жителі с.Вікторів звернулися до керівництва територіальної громади з проханням допомогти відновити пошкоджені повінню мости та берегоукріплення, зробити водовідведення з проїзної частини дороги Вікторів-Майдан, вирішити питання з функціонуванням навчальних закладів у населеному пункті, облаштувати спортивний майданчик із штучним покриттям та відновити роботу аптеки.

Завершуючи зустріч, міський голова Олег Кантор висловив сподівання, що спільними зусиллями вдасться вирішити озвучені проблемні питання та подякував всім, хто не стоїть осторонь, а бере активну участь у житті старостинського округу.

Звіт старости Вікторівського старостинського округу 

550

55