Староста с. Мединя звітував перед жителями свого округу

  • 367

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Положення про старосту» в Галицькій територіальній громаді розпочалися звіти старост про роботу за 2021 рік.

Першим перед жителями свого села звітував староста с.Мединя. Захід відбувся в місцевому Будинку культури за участі міського голови Олега Кантора, керуючої справами виконкому міської ради Лесі Попович, а також керівників окремих структурних підрозділів міської ради.

Михайло Пікуляк розповів, які адміністративні послуги надавалися жителям старостинського округу за звітній період, про проведені роботи з благоустрою, співпрацю з міською радою та підприємцями, які працюють на території села, а також про плани на цей рік.

Крім того, мешканці старостату мали можливість поставити питання міському голові та озвучити проблеми, які їх турбують, а саме: ремонт доріг, вуличне освітлення, облаштування пішохідної доріжки біля ФАПу, придбання апаратури для БК.

Обговорюючи актуальні питання, що стосуються життєдіяльності старостинського округу, Олег Кантор закликав мешканців с.Мединя до єдності та тісної співпраці. «Прошу Вас не тільки критикувати, а обєднатися навколо старости, щоб спільно визначати завдання, які вимагають першочергового вирішення, а також вносити пропозиції по покращенню життя громади».

Звіт старости Мединського старостинського округу

550