Відбулося позачергове засідання комісії ТЕБ і НС

  • 322

На позачерговому засіданні комісії з питань ТЕБ та НС Галицької міської ради, яка відбулася сьогодні під керівництвом міського голови Олега Кантора, говорили про недопущення поширення на території Галицької міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, стабілізації епідемічної ситуації, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Комісія  з питань ТЕБ та НС вирішила:

1. Забезпечити оперативне надання інформації щодо епідемічної ситуації на території громади, зокрема про кількість виконаних тестувань на коефіцієнт виявлення COVID-19.

2. Проводити навчально-виховний процес у закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти за умови, що:

- персонал таких закладів заходить до закладу і пересувається по ньому з вдягненими засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, що закривають рот та ніс, з обов’язковим температурним скринінгом;

- обладнанні місця із спиртовмісними дезінфікуючими (антисептичними) засобами для рук (стійки, станції, настінні диспенсери тощо);

- розміщенні інформаційні матеріали щодо протиепідемічних заходів, що впроваджуються;

- нанесена розмітка, що вказує на необхідність дотримання фізичної дистанції не менше 1 метра.

3. Встановити контроль за входом в адміністративне приміщення Галицької міської ради.  Дозвіл надається за наявності документів про вакцинацію від COVID-19.

4. Керівникам структурних підрозділів міської ради, старостам старостинських округів, керівникам суб’єктів господарювання незалежно від форми власності вжити заходів щодо:

- забезпечення належного дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів, визначених постановою Кабінету Міністрів України - щоденної оцінки епідемічної ситуації та вжиття дієвих заходів задля стримування подальшого поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

 

Протокол засідання комісії ТЕБ та НС 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису