Депутати прозвітували про свою роботу

  • 345

Сьогодні народний депутат України Ігор Фріс прозвітував за рік роботи перед виборцями Галицької, Більшівцівської, Бурштинської та Дубовецької територіальних громад.

Захід відбувся в залі засідань міської ради за участі керівників та жителів вищезазначених ТГ, обласних, районних та місцевих депутатів, а також представників духовенства, громадськості та ЗМІ. Ігор Фріс розповів про свою законотворчу діяльність, а також проінформував про те, що вдалося зробити для виборців 84 округу, зокрема, про ті ключові об'єкти, які було профінансовано з державного бюджету.

У ході зустрічі піднімався цілий ряд проблемних питань, які хвилюють жителів галицьких громад. Це і ситуація з подальшим існуванням медичних закладів, і забезпечення населення питною водою, і стан місцевих доріг, і екологічна ситуація в регіоні, пов’язана з діяльністю БуТЕС, а також витрати на енергоносії в бюджетних установах, що фінансуються з бюджету громад.

Розповідаючи про плани на найближчий період, Ігор Фріс зазначив, що забезпечити населення в достатній кількості якісною водою дозволить спорудження нового водогону в рамках реалізації Державної програми «Питна вода України» на 2022-2026 роки.

Також депутат повідомив, що 145 км доріг місцевого значення наприкінці року передали Службі Автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Таким чином цього року вдасться відремонтувати дорогу Залуква – Боднарів (3 км – на ділянці Залуква-Крилос).

Ігор Фріс пообіцяв і надалі відстоювати інтереси виборців та працювати на користь людей.

Про добрі справи, зроблені для мешканців громад, прозвітувала і депутат обласної ради Аріна Сивак.

У свою чергу міський голова Олег Кантор подякував народним депутатам України від Прикарпаття за підтримку Постанови про святкування 1125-річчя Галича на державному рівні, що дозволить залучити кошти на відновлення історичних пам’яток та проведення заходів для покращення інфраструктури.

А також звернувся до народних обранців, щоб вони зробили все можливе, щоб відновити Галицький район.

На завершення Олег Кантор висловив вдячність депутатам усіх рівнів за їх внесок у розвиток Галицької територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису