Відбулося засідання виконавчого комітету

  • 638

На засіданні виконкому, яке відбулося 25 листопада, було розглянуто понад 10 питань порядку денного, які стосувалися життєдіяльності Галицької громади. Зокрема, мова йшла про:

1. Про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Галицька лікарня» Галицької міської ради Івано-Франківської області за ІІІ квартал 2021 року.

2. Про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Галицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Галицької міської ради Івано-Франківської області за 9 місяців 2021 року.

3. Про надання згоди на передачу майна в оренду КНП «Галицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Галицької міської ради Івано-Франківської області.

 4. Про роботу комісії з питань розгляду заяв громадян по звільненню від плати за надання соціальних послуг в Галицькому територіальному центрі надання соціальних послуг.

 5. Про роботу адміністративної комісії.

 6. Про порушення клопотання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».

 7. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.

 8. Про визначення уповноваженого органу з присвоєння адрес (змін, коригування, анулювання) об’єктам нерухомого майна, об’єктам будівництва по Галицькій територіальній громаді.

9. Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на нерухоме майно.

10. Про доцільність передачі майна в оренду.

Рішення виконкому будуть оприлюднені в рубриці «Виконавчий комітет-Офіційні документи»