Галицька громада – учасник проєкту «Dnister Сanyon»

  • 451

Ще у липні цього року Галицька територіальна громада разом із ще 33 громадами та представниками чотирьох областей України підписала угоду про міжмуніципальне співробітництво «Dnister Сanyon». Сьогоднішнє засідання голів територіальних громад краю та обласної влади, яке відбулося в ОДА, стосувалося розроблення стратегічної державної програми розвитку, базуючись на потреби кожної ОТГ.

Фото без опису

 «Приємно, що не тільки на словах, а й на ділі зможемо пропонувати та реалізовувати програми та заходи. Громади прагнуть розвивати та впроваджувати проєкт «Dnister Canyon», на цьому заробляти гроші, залучати туристів. Галич – одне з міст, розташованих на Дністрі, на його берегах є населені пункти нашої громади, тож маємо багато зауважень та пропозицій», – наголосив міський голова Олег Кантор, який взяв участь у даному заході.

Фото без опису

До слова, програма включатиме туризм, високоефективне агровиробництво та екології. В перспективі «Dnister Canyon» може стати базою для успішного розвитку громад Придністровських територій Прикарпаття.