Відбулося засідання комісії ТЕБ і НС

  • 946

Сьогодні під керівництвом міського голови Олега Кантора відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Особливу увагу було приділено розгляду питання щодо стану готовності підприємств, установ, організацій громади, старостів старостинських округів до дій в умовах виникнення НС на об’єктах критичної інфраструктури, у тому числі забезпечення сталої роботи транспортної інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу.

За результатами обговорення керівникам підприємств, установ та організацій та старостам було дано ряд доручень.

Зокрема, забезпечити:

- постійний моніторинг ситуації на підпорядкованих територіях і оперативне реагування на виявлені загрози;

- утримання в готовності сил і засобів що можуть бути залучені до виконання робіт з попередження і ліквідації;

- готовність автономних джерел енергозабезпечення, аварійно- відновлювальних бригад до реагування на можливі аварії та надзвичайні ситуації на об’єктах критичної інфраструктури.

Також члени комісії заслухали інформацію про підсумки купального сезону 2021 року та стан дотримання вимог Правил охорони життя людей на водних об’єктах

Для запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах у зимовий період 2021-2022 років було затверджено склад оперативного штабу.

Після засідання комісії відбулося навчання (тренування) на тему: «Дії органів управління підсистеми ЄДС ЦЗ при виконанні заходів щодо реагування на надзвичайні ситуації та ліквідація їх наслідків в екстремальних умовах осінньо-зимового періоду 2021-2022 років».

 

Протокол комісії ТЕБ і НС

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису