На нараді в міського голови обговорили стан проведення вакцинації та роботу закладів у "червоній" зоні

  • 730

Про ситуацію в громаді у зв’язку з коронавірусною хворобою, а також особливості роботи різних закладів у «червоній» зоні та стан проведення вакцинації обговорено сьогодні на нараді у міського голови Олега Кантора.

Зазначалося, що у зв’язку зі збільшенням кількості хворих на Covid-19, з 27 жовтня Галицька лікарня розпочала госпіталізацію пацієнтів з коронавірусною хворобою. Єдиним надійним захистом від тяжкого перебігу хвороби на сьогодні є щеплення. Станом на 31.10.2021 р. серед жителів Галицької територіальної громади проведено вакцинацію 8 250 доз в т.ч.:

1 раунд – 5 225 осіб

- 2 раунд - 3 025 осіб

На даний час в наявності є вакцини Astrazeneca, Coronavac, Comirnati. Щоденно працюють пункти щеплення в м.Галичі, а також Вікторові, Комарові, Блюдниках та Медині. У «червоній» зоні забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, проведення масових заходів тощо. Обмеження не діятимуть, якщо 100 % працівників та відвідувачів закладів (заходів) вакциновані. При відвідуванні продуктових магазинів та ринку обов’язково носити маски та дотримуватись соціальної дистанції.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису