До уваги мешканців Галицької громади!

  • 551

Вакцинальна кампанія по екстреній профілактиці від коронавірусної хвороби серед жителів Галицької територіальної громади набирає обертів. Всього від початку вакцинації 1 дозу отримали 4 092 особи, 2 дозами вже провакциновано
2 785 мешканців громади. Нагадуємо, що на даний час в наявності є вакцини Astrazeneca, Coronavac, Pfizer.

Пункти щеплення працюють в сільських лікарських амбулаторіях сіл Комарів, Вікторів, Блюдники, Мединя та в м. Галичі. До осіб похилого віку, маломобільних груп населення виїжджає мобільна бригада та проводить вакцинацію по місцю проживання.
Оскільки Івано-Франківська область наближається до «червоної зони» додатково звертаємо Вашу увагу, що функціонування закладів громадського харчування; непродовольчих ринків і магазинів; розважальних закладів, спортзалів, фітнес-центрів; інших закладів, що надають послуги буде дозволено за умови наявності у всього персоналу (100%) та всіх відвідувачів закладів (100%), крім дітей до 18 років, зелених COVID сертифікатів. Усіх, хто планує працювати в умовах можливої «червоної зони» просимо провакцинуватись та одержати відповідні сертифікати.


Графік роботи пункту щеплень:
Понеділок- П’ятниця 8:30-16:00
Субота-Неділя 09:00-15:00

Вакциновані, значить захищені!