Депутати прийняли ряд важливих рішень для життєдіяльності громади

  • 794

    На першому пленарному засіданні чотирнадцятої (позачергової) сесії міської ради, яке відбулося 31 серпня 2021 року, депутати прийняли ряд важливих рішень для життєдіяльності громади.

Фото без опису

Фото без опису

Зокрема, внесено зміни до бюджету міської ради на 2021 рік та затверджено Програму використання коштів фонду охорони навколишнього природного середовища у новій редакції.

Також депутати ухвалили рішення присвоїти Вікторівській гімназії Галицької міської ради Івано-Франківської області ім’я Степана Пушика.

У зв’язку з модернізацією мережі закладів освіти Галицької територіальної громади припинено діяльність філії № 3 Галицького ліцею імені Ярослава Осмомисла та створено Демешківський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Вишиваночка».

Реорганізовано  Бринський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко» шляхом приєднання до Бринської гімназії.

Створено комісію міської ради для перевірки стану діяльності комунального некомерційного підприємства «Галицька лікарня».

Крім цього, депутати затвердили робочий проект «Капітальний ремонт спортивного майданчика зі штучним покриттям у с.Крилос» та затвердили фактичну мережу закладів установ та закладів освіти на 2021-2022 н.р.

Детальніше з проектами рішень можна ознайомитись у рубриці "Офіційні документи".