Профорієнтаційний урок з дітьми у літньому ДЛОК «Сокіл»

  • 613

   З метою проведення профорієнтаційних заходів з учнівською молоддю під час літніх канікул та покращення якості профорієнтаційних послуг, які надаються службою зайнятості для школярів, в ДЛОК «Сокіл» фахівцем з профорієнтації Галицької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено ряд заходів. 

Фото без опису


   Під час занять школярі ознайомились з поняттям професія, взяли участь у ряді професійних вправ та ігор, які були досить захоплюючими, цікавими і корисними, а саме: «Вгадай професію», «Аукціон», «Світ професій», «Робота моєї мрії». Не обійшлось і без цікавих конкурсів, в яких діти брали активну участь. 

Фото без опису


   Після таких профорієнтаційних заходів у дітей залишилися неповторні враження про світ професії, розширився їх кругозір, а головне вони збагатили свої знання про навколишній світ, задумались про свою майбутню професію, це дасть їм більше шансів зробити правильний вибір своєї професійної долі у майбутньому.
   Завершився захід обговоренням можливих професій, які діти хотіли б освоїти в майбутньому, запрошенням усіх бажаючих відвідати Галицьку районну філію та глибше познайомитись з різними видами професії та можливістю пройти профдіагностичне тестування для того, щоб визначити, який  вид професії підходить саме їм.

Фото без опису