Працівники відділу соціальних послуг відвідали прийомні сім'ї та ДБСТ

  • 576

 

За дорученням міського голови Олега Кантора, з метою соціального супроводу та надання соціальних послуг 27 серпня 2021 року працівники відділу соціальних послуг відвідали дві прийомні сім’ї та дитячий будинок сімейного типу, які проживають в м.Галич.

В прийомних сім’ях та ДБСТ прийомні батьки та батьки-вихователі створили комфортні умови для проживання дітей та сприятливий мікроклімат. В сім’ях є сучасні меблі і побутова техніка, діти забезпечені необхідними індивідуальними речами, одягом, взуттям, іграшками, книгами, шкільним приладдям.

Під час спілкування обговорено потреби дітей, досягнення прийомних сімей та ДБСТ, ставлення батьків до дітей, взаємовідносини між рідними дітьми та прийомними. В цих сім’ях велика увага приділяється  навчанню, розвитку творчих інтересів та здібностей, організації змістовного дозвілля та  догляду за станом здоров’я дітей.

Довідка. Всього в Галицькій міській територіальній громаді функціонує 6 прийомних сімей та 1 дитячий будинок сімейного типу,  в яких виховується 18 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису