Розпочався процес розробки стратегії розвитку Галицької міської територіальної громади

  • 715

Сьогодні, 3 серпня 2021 р., у Візит-центрі м.Галича відбулася зустріч робочої групи стратегічного планування, до якої увійшли представники всіх зацікавлених груп з громади, з екпертами проекту DECIDE Анастасією Лановою та Андрієм Кавунцем.

Фото без опису

До гостей звернувся міський голова Олег Кантор: «Дозвольте мені, як голові громади і робочої групи, перш за все, подякувати Швейцарсько-українському проєкту DECIDE, партнером-учасником якого ми є, за те, що надали нашій громаді експертну підтримку у підготовці та розробці такого важливого документу. Сподіваємось, що Ви, шановні експерти, будете потужною рушійною силою та незамінними помічниками нам у розробці Стратегії розвитку Галицької громади».

Фото без опису

Під час зустрічі відбулася презентація моделі стратегічного планування в рамках реалізації проекту DECIDE, а також обговорення складу робочої групи, етапів розробки Стратегії та Комунікаційного плану для інформаційного супроводу процесу стратегічного планування.

Фото без опису

Наголошувалося, що розробка та обговорення Стратегії неможлива без участі громадськості. Постійний діалог із жителями дасть можливість врахувати їхні зауваження та побажання, щоб визначити пріоритетні напрямки розвитку громади.

Фото без опису