У Галицькій територіальній громаді пройшов тренінг для безробітніх

  • 548

  19 липня 2021 року в приміщені Галицької районної  філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості, що знаходиться в м. Галичі по вул. Коновальця 35, пройшов тренінг для безробітних на тему: «Підготовка резюме». Подібні тренінги проводяться з метою формування навичок написання резюме та ефективного його використання при пошуку роботи. Заступник директора - начальник відділу надання соціальних послуг Володимир Сірко розповів про комплекс соціальних послуг, які надає служба зайнятості для безробітних осіб Галицької ОТГ з урахуванням індивідуальних потреб шукачів роботи та їх працевлаштування.

  У ході зустрічі шукачі роботи дізнались про онлайн-ресурси служби зайнятості, які допомагають створити ідеальне резюме: створивши електронний кабінет на сайті державної служби зайнятості, в розділі «Мої резюме», кожен бажаючий мав змогу скористатись «Конструктором створення резюме».

 

Фото без опису

   Безробітних ознайомили з основними вимогами правильного написання резюме, його видами та структурою, також навчились аналізувати типові помилки при його написанні, задля написання власного професійного резюме.