Міський голова представив Галицьку громаду на форумі «Дністровський каньйон»

  • 631

  Вчора, 14 липня, міський голова Олег Кантор представляв Галицьку територіальну громаду на форумі «Дністровський каньйон», що відбувся в с. Михальче. Галицька громада ввійшла в число 33 Придністерських громад Івано-Франківської, Чернівецької, Тернопільської та Хмельницької областей, які відтепер співпрацюватимуть над реалізацією проєктів з розвитку туризму. Як результат, був підписаний спільний Договір про міжмуніципальне співробітництво.

Фото без опису

    Потужний проєкт 4-ьох областей України планують реалізувати впродовж п'яти років. Це дасть можливість спільно залучати кошти державного бюджету, міжнародної технічної допомоги для розвитку економіки, відновлення інфраструктури, створення нових робочих місць та покращення рівня життя в Придністерських громадах. 

Фото без опису

    Як зазначив Олег Кантор: « Сподіваюсь, участь в таких проєктах допоможе реалізувати протипаводкові заходи, які є нагальною потребою для населених пунктів Галицької громади, що потерпають від повеней. Переконаний також, що в майбутньому в Галичі вдасться відродити річковий порт, який існував в нашому місті ХІХ – ХХ ст. Це істотно вплине на розвиток туристичного потенціалу нашого краю».

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису