Електронні сервіси державної служби зайнятості

  • 718

 

    8 червня 2021 року фахівець Галицької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості провів семінар для безробітних осіб Галицької ОТГ на тему «Електронні сервіси державної служби зайнятості». 

     Мета заходу – інформування безробітних осіб про роботу електронних сервісів Державної служби зайнятості.

Фото без опису

     Учасники детально ознайомилися з роботою електронних сервісів Державної служби зайнятості, а саме: вебсайтом Державної служби зайнятості (www.dcz.gov.ua), Освітньою платформою «Дія. Цифрова освіта» (https://osvita/dija.gov.ua), Освітнім порталом Державної служби зайнятості (https://skills.dcz.gov.ua) та «Платформою з профорієнтації та розвитку кар’єри» Державної служби зайнятості (https://profi.dcz.gov.ua).

     Також на захід була запрошена представниця Галицького бюро правової допомоги Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Гелемей, яка розповіла присутнім про всі аспекти отримання безоплатної правової допомоги: як її отримати, які документи необхідно мати при зверненні та за якою адресою звертатися.

     Підсумовуючи, спеціаліст наголосив, що основним завданням служби зайнятості є якісне надання послуг з урахуванням індивідуальних потреб шукачів роботи та їх працевлаштування.