День відкритих дверей навчального закладу в режимі онлайн

  • 763

   Фото без опису

    З метою допомогти молоді обрати саме ту професію, яка принесе моральне та матеріальне задоволення, а також користь суспільству 6 травня 2021 року Галицька районна філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості спільно з адміністрацією Бурштинського торговельно-економічного фахового коледжу КНТЕУ організувала  для учнів Дубівецької ЗОШ І-ІІІ ст., Залуквянського ліцею ім. І. Блажкевич, Крилоського та   Вікторівського ліцеїв день відкритих дверей навчального закладу в режимі онлайн.

Фото без опису

  На початку презентації до учасників із привітальним словом звернувся директор коледжу Андрій Козак, який розповів про переваги професій та спеціальностей, яким навчають у закладі, а саме: кухар-кондитер, кухар-офіціант, товарознавець, комерсант, агент з організації туризму, електромеханік торговельного та холодильного устаткування, майстер ресторанного обслуговування, бармен та інші.

Фото без опису

   Далі з презентаціями виступили секретар приймальної комісії Людмила Стельмах, голова циклової комісії торговельних дисциплін Оксана Рагулько, голова циклової комісії готельно-ресторанного сервісу та туризму Ольга Зелена, які розповіли про правила вступу на фахові спеціальності у 2021 році. Велика увага була приділена історії створення навчального закладу, його навчальній базі, досягненням і відзнакам вихованців, здобутих у період навчання та після його закінчення, надано інформацію про творчий педагогічний колектив, який протягом багатьох років передає багатий досвід учням закладу, які у майбутньому стають справжніми фахівцями і майстрами своєї справи. Працівники коледжу запросили бажаючих до вступу в навчальний заклад.

Фото без опису

   Сподіваємося, що проведення таких заходів, допоможе випускникам шкіл вірно обрати майбутню професію та професійно реалізуватися на сучасному ринку праці.