У Залукві планують спорудити стадіон

  • 613

Про перспективи розвитку фізичної культури та спорту в Галицькій територіальній громаді йшла мова на сьогоднішній нараді зі старостами.

Голова громади зазначив, що здоров’я галичан і популяризація здорового способу життя є пріоритетним для місцевої влади. «Маємо спільно створити необхідні умови для фізичного розвитку, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді,- сказав Олег Кантор, звертаючись до старост.

Одним із перших кроків у даному напрямку було затвердження депутатами міської ради «Комплексної цільової програми розвитку фізичної культури та спорту Галицької територіальної громади на 2021 рік».  Реалізація заходів даної Програми дозволить, зокрема, ширше залучати дітей, підлітків і молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом, розвивати різні види спорту, розбудовувати спортивну інфраструктуру, проводити різноманітні спортивно-масові заходи.

Не залишилося поза увагою учасників наради і питання розвитку футболу в населених пунктах, створення та підтримка місцевих футбольних команд, створення Федерації футболу Галицької ТГ та проведення змагань з футболу серед команд  старостинських округів.

Пізніше Олег Кантор виїхав у с.Залуква, щоб оглянути земельну ділянку в урочищі «Вигін», на якій після рішення сесії міської ради планується спорудити стадіон.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису