Організацію весняного призову обговорили на нараді зі старостами

  • 1038

 

Про організацію та проведення весняного призову громадян на строкову військову службу йшла мова на сьогоднішній нараді за участю керівництва міської ради та старост і діловодів старостинських округів. Заступник військового комісара Галицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Віталій Фрик розповів присутнім про роль органів місцевого самоврядування в оповіщенні призовників та наголосив на тому, що військовослужбовців-строковиків не залучають до виконання бойових завдань у Донецькій та Луганській областях. Учасники наради обговорили заходи, які дозволять забезпечити ефективне виконання плану призову та явку громадян на призовну дільницю.

Ще одне важливе питання, яке розглянули на сьогоднішній нараді, стосувалося збору сміття в населених пунктах територіальної громади. Обговорено ідею впровадження роздільного збору сміття в старостинських округах та як мотивувати населення сортувати відходи.

Старостам дано доручення розробити схему поводження з твердими побутовими відходами, де передбачити місця розміщення сміттєвих баків та їх кількість, найоптимальніші маршрути для сміттєвозів та графіки вивозу ТПВ.

Фото без опису

Фото без опису