Галицьким медикам передали новий автомобіль швидкої медичної допомоги

  • 453

Сьогодні міський голова Олег Кантор взяв участь у передачі галицьким медикам спеціалізованого автомобіля швидкої медичної допомоги. Присутній на заході директор обласного центру екстреної медичної допомоги Мирон Матейко розповів, що впродовж останніх п'яти років автопарк служби не поновлювався. Лише цього року для області було придбано 7 нових транспортних засоби. На це  з держбюджету виділили 63 мільйони гривень, 17 з них - співфінансування з обласного бюджету. Автомобіль, який отримала Галицька станція екстреної медичної допомоги, належить до класу «В», повністю укомплектований сучасним обладнанням і придатний для надання повноцінної екстреної медичної допомоги населенню, як нашої територіальної громади, так і сусідніх населених пунктів.

Після чину освячення автомобіля, яке здійснив декан Галицького деканату УГКЦ о.Ігор Броновський, бригаді медиків було вручено ключі та документи.

Олег Кантор подякував Мирону Матейку за підтримку галицької медицини та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю в питанні створення належних умов для надання якісної медичної допомоги населенню громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису