Обговорено питання функціонування стадіону "Колос" у м.Галичі

  • 424

Розвиток фізкультури і спорту в громаді, підтримка місцевих футбольних команд, будівництво нових спортивних майданчиків, ремонт стадіонів та спортзалів, прокладання велодоріжок– це не лише предвиборчі обіцянки Олега Кантора, але й те, що він прагне втілити в життя вже на посаді міського голови.

Днями очільник громади провів зустріч, у якій взяли участь Михайло Вінтоняк - заступник Центральної ради ВФСТ  «Колос», Олександр Чабак – заступник голови Галицької райдержадміністрації та Іван Бабій – голова Галицької районної організацій ВФСТ «Колос». Основним завданням зустрічі було вирішення питання функціонування стадіону в м.Галичі. У ході наради присутні обговорили технічний стан спортивної споруди та розглянули можливість передачі стадіону, який раніше належав Всеукраїнському фізкультурно-спортивному товариству «Колос», в комунальну власність Галицької територіальної громади.

Вирішення даного питання в правовому полі дозволить вкладати в дану спортивну інфраструктуру кошти з місцевого бюджету та вдихнути нове життя в місце активного відпочинку жителів міста та громади.

Фото без опису