Нарада з новопризначеними старостами

  • 470

З метою налагодження роботи новопризначених старост сьогодні у Візит-центрі м.Галича відбулася нарада за участю керівництва міської ради, а також запрошених начальників відділів інших структур.

Засідання розпочалося з урочистих моментів.  Міський голова Олег Кантор привітав учасників наради з Днем Соборності України. Окрім того, найкращі побажання керівник громади адресував старості с.Вікторів Надії Блинчук, яка днями відзначила свій день народження.

Далі відбулося обговорення ряду важливих питань, що стосувалися ведення діловодства, надання соціальних послуг, інформування населення та інші.

Із загальними питаннями щодо військового обліку та організації мобілізаційної роботи ознайомив присутніх представник Галицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Віталій Фрик.

Оксана Собецька - начальник Галицької служби пробації проінформувала старост про виконання покарання у виді громадських та суспільно-корисних робіт на території старостинського округу.

Директор Архітектурно-планувального бюро Олег Кривошеєв розповів про напрямки діяльності та послуги, які надає дане комунальне підприємство.

Начальник відділу соціальних служб міської ради Любов Гордійчук акцентувала увагу на необхідності формування в старостинських округах банку даних пільгових категорій та озвучила перелік пільг з місцевого бюджету соціально незахищеним мешканцям громади.

Старости сіл проінформували міського голову про ті проблемні питання, які вимагають першочергового вирішення, а також розповіли, що вже вдалося зробити. Зокрема, старости сіл Мединя, Вікторів та Сапогів від імені жителів даних населених пунктів подякували Олегу Кантору за оперативне врегулювання питання щодо вуличного освітлення.

Підсумовуючи засідання, міський голова закликав всіх до співпраці та активної роботи  для забезпечення процесу життєдіяльності громади.

Фото без опису

Фото без опису